Velkommen skal dere være!

Som en (en gang for lenge siden) håpefull journalist-spire, så er denne bloggen mitt fristed til å utfolde meg fritt omkring det som tar opp det meste av fritiden min, nemlig Odin og hans trening! Det jeg skriver er selvfølgelig mest for min egen del som treningsdagbok, men jeg håper allikevel at andre lesere vil kunne ha nytte av eller bare la seg underholde av alt det vi finner på ute i skog, mark og fjellheim. God lesing! ;-)

fredag 6. november 2009

Masse forskjellig...

Håper på å få skrevet et innlegg for hver av disse tingene, eller iallefall et mer utfyllende samle-innlegg, men siden jeg ikke får frem innloggingssiden på blogger.com fra noen av pc-ene hjemme (får bare opp meldingen om at "internet explorer finner ikke www.blogger.com") når jeg står inne på bloggen og forsøker å logge meg inn. :(

Siden sist så har vi hattoss ei mørkerunderingsøkt av typen ukjent oppgave på 400 meter på Sviland på torsdag, 3 supre overværsøkter med laaaange og krevende overvær på Bjerkreimssenderen på lørdag, og selvfølgelig FORF-øvelsen idag.

Dersom noen andre også har hatt lignende problemer med blogger-innlogging i det siste, så er det knall om dere sender meg en mail med "oppskriften" på hvordan dere fikk løst problemet, sånn at jeg igjen får logget meg inn og opprettholdt bloggingen min. Det er jo tydelig at det er noe i mine innstillinger som gjør at jeg ikke får opp blogger sin innloggingsside, og det å sitte å blogge på offentlige pc-er er jo ikke noe gøy, så om jeg har noen trofaste lesere så er altså beskjeden klar: I'll be back når jeg får løst problemet! ;)

2 kommentarer:

  1. Dette ser da ut som et ordentlig innlegg. Hvordan fikk du skrevet dette uten å være innlogget?

    SvarSlett
  2. Jeg måtte stikke ned på kontoret til Siv og "låne" pc-en der. Ting tyder på at det er noe in firewall-innstillingene mine som gjør at hjemme pc-ene her ikke finner www.blogger.com- siden. Jeg får lese bloggen min, men får ikke logget inn hjemmefra... :(

    SvarSlett