Velkommen skal dere være!

Som en (en gang for lenge siden) håpefull journalist-spire, så er denne bloggen mitt fristed til å utfolde meg fritt omkring det som tar opp det meste av fritiden min, nemlig Odin og hans trening! Det jeg skriver er selvfølgelig mest for min egen del som treningsdagbok, men jeg håper allikevel at andre lesere vil kunne ha nytte av eller bare la seg underholde av alt det vi finner på ute i skog, mark og fjellheim. God lesing! ;-)

søndag 4. oktober 2009

Ukjent oppgave på AskøySiden jeg brukte størstedelen av lørdagen på bilturen opp til Bergen, så ble det i hui og hast avtalt ei ekstratrening ute på Askøy sammen med Anne-Mette og 3 brukshund-venner av henne. Litt krøkkete å finne meg veien fra Krokeide og ut til Askøy, men med god hjelp av gulesider-kartet jeg hadde printet ut, så fant vi veien og møtte opp rett over halv 11. Var med som figurant for de 4 andre hundene før det var Odin sin tur, og for å en fin utfordring for Odin, så fikk vi en ukjent runderingsoppgave. 3 figuranter på ca 300 meter, så det ble ikke allverdens lang rundering, men det var akkurat nok til å gi Odin en myk start etter nesten to uker uten trening. Når terrenget i tillegg var ei veldig tung og våt myr så tok det nok på for ham å løpe der. Allikevel så var intensiteten høy under hele økta.

På første slaget så gikk Odin ca 15 meter ut, stoppet opp, så på meg og snappet bittet, men jeg kalte ham bare inn, tok ut bittet og sendte ham ut på motsatt side uten å gjøre noe større nummer utav det, og da fungerte alt fint. Farten ut, og søket var veldig bra, og farten ut på påvisningene var også sånn at det å henge etter i påvisningslina ble kvalifisert som ekstremsport, men som vanlig så var det ikke noe gøy å forlate figurantene og komme inn til meg med melding. Nå har jeg jo tillatt en rolig innkomst med melding i så mange år at det ikke er noe særlig å gjøre med det, så det har jeg bare lært meg å godta. Veldig fornøyd med hvordan han jobbet, særlig med tanke på hvor tungt terrenget var for Odin.

2 kommentarer:

  1. Det var kjempekjekt at du kom en tur til Bergen for å trene litt med oss.
    Jeg synes dessuten at dere var flinke jeg, ikke værst i et helt nytt terreng for dere begge :-)

    SvarSlett
  2. Ja takk for besøket, koselig! Bilder er sendt:-)

    SvarSlett