Velkommen skal dere være!

Som en (en gang for lenge siden) håpefull journalist-spire, så er denne bloggen mitt fristed til å utfolde meg fritt omkring det som tar opp det meste av fritiden min, nemlig Odin og hans trening! Det jeg skriver er selvfølgelig mest for min egen del som treningsdagbok, men jeg håper allikevel at andre lesere vil kunne ha nytte av eller bare la seg underholde av alt det vi finner på ute i skog, mark og fjellheim. God lesing! ;-)

torsdag 28. januar 2010

Overvær på Dale

Onsdag kveld, og jeg hadde planlagt en liten praktisk oppgave for Nina. Møtte opp på Dale, tok en kaffekopp mens vi ventet på at alle skulle komme, før jeg gav Nina casen hennes. Var med på planleggingen og fikk høre hvordan hun ville legge opp søket og løse oppgaven før jeg kjørte avgårde og løp til skogs. Jeg hadde såvidt rukket å begynne å fryse før Bina kom løpende til meg og meldte, så oppgaven ble løst veldig raskt og bra. Veldig godt å se at nivået på årets "gonnabe's" er så bra!

Etter at jeg var funnet så satte vi Bina i Odins bur, og Nina ble armert med badeanda til Odin og stakk til skogs, og vi fikk et flott overværssøk. 3 ganger så jeg at Odin slo, men de to første gangene søkte han litt støtte hos meg ved å bli stående å se/vente på meg. Nå har han fått litt vel lite trening i det siste, noe som har gjort at han er veldig obs på hvor jeg befinner meg. For å endre på det så ignorerte jeg ham totalt når han bare stod og så på meg, og etter en liten stund forstod han hva han skulle gjøre og løp rett påNina og tok bittet. Han var litt motvillig til å forlate Nina (han så jo at hun fikk badeanda nede ved bilen og ville nok helst hat den med en gang), men litt plystring fra meg fikk ham til å komme fint og raskt inn med meldingen. Fin påvisning og etterpå fikk han leke med ball mens Nina og jeg tok en evaluering av hennes opplegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar