Velkommen skal dere være!

Som en (en gang for lenge siden) håpefull journalist-spire, så er denne bloggen mitt fristed til å utfolde meg fritt omkring det som tar opp det meste av fritiden min, nemlig Odin og hans trening! Det jeg skriver er selvfølgelig mest for min egen del som treningsdagbok, men jeg håper allikevel at andre lesere vil kunne ha nytte av eller bare la seg underholde av alt det vi finner på ute i skog, mark og fjellheim. God lesing! ;-)

mandag 1. november 2010

nok en lørdag på sviland

Før lunch var det rundering, ca 600 meter. Vi startet med funn på første, så tomslag med begge figurantene på midtlinja. Passet på å få satt ut figuranter idet fokus og motivasjon var skikkelig høyt (før han fikk sjangs til å dabbe av) slik at vi eliminerte sjangsene for down-perioder. Det ble tilsammen 5 funn med fint driv hele tiden.

Etter lunch - spor, ca 5/600 meter inne i arboréet. Terrengløp på alle turstiene og litt utenfor også, og selvfølgelig midt der sporet lå. Sleit med oppsøket pga mange ferske tråkk i oppsøkslina, men med hjelp av Ronny kom vi oss på rett spor. Vanskelig i terrengløps-løypa, men slutten vle veldig bra. Mye underlagsskifter og kryssinger men veldig spennende spor. Hadde nok ikke kommet gjennom det uten sporleggers assistanse, men allikevel et bra og krevende spor. Godt å se at Odin ike datt ut av spor-modus selv med alle distraksjonene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar